Salsa de tomate para frezzar

Salsa de tomate para frezzar

Hey everyone, it is me again, Dan, welcome to our recipe page. Today, I'm gonna show you how to make a distinctive dish, Salsa de tomate para frezzar. One of my favorites. This time, I will make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Salsa de tomate para frezzar is one of the most popular of current trending foods in the world. It's easy, it's quick, it tastes yummy. It's appreciated by millions every day. Salsa de tomate para frezzar is something which I have loved my whole life. They're nice and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Salsa de tomate para frezzar, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Salsa de tomate para frezzar delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To begin with this recipe, we have to prepare a few components. You can cook Salsa de tomate para frezzar using 12 ingredients and 9 steps. Here is how you cook it.

#yomequedoencasa Son momentos para aprovechar el tiempo a full, entonces se me ocurrió hacer bastante salsa de tomate para tener en el frezzer, y así evitar usar las de paquete. Receta de mi pareja que hice yo siguiendo sus consejos, sale buenísima y es ideal para cualquier comida.

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Salsa de tomate para frezzar:

  1. 5 cebollas medianas
  2. 1 morrón rojo
  3. 1 zanahoria grande
  4. 1 diente ajo
  5. 2 cajas pulpa de tomate
  6. 1 caja puré tomate
  7. 1 taza agua
  8. c/n Azúcar
  9. c/n Vino blanco
  10. Sal pimienta
  11. Pimentón ají molido
  12. Condimentos a gusto

Steps to make to make Salsa de tomate para frezzar

  1. En primer lugar vamos a preparar las verduras. Cortamos las cebollas y el morrón y rallamos la zanahoria. Y llevamos todo a cocinar en una olla grande con abundante aceite y un poco de sal.
  2. Cocinamos por bastante tiempo, revolviendo de vez en cuando hasta que estén bien blanditas. Agregamos el diente de ajo picadito.
  3. Dejamos que de cocine un poco el ajo y añadimos un chorro de vino blanco, y dejamos cocinar hasta que se evapore.
  4. Ahora vamos añadir la salsa de tomate, yo usé dos de pulpa y una de puré pero pueden usar las que tengan en casa. Y una taza de agua.
  5. Condimentamos a gusto. Sal, pimienta, ají molido, orégano, paprika, pimentón y bastante azúcar (eso va a depender de lo ácido de tu puré) lo mejor es ir probando cada tanto y ajustando los condimentos.
  6. Ahora es el momento de ser paciente y cocinar, realmente no tome la hora exacta pero aproximadamente una hora la dejé cocinar, abriendo la tapa y probando para ver qué le faltaba. Cuando veas que ya tiene su punto, dejar cocinar por un tiempo con la tapa destapada, así se espesa un poco.
  7. Y lista nuestra salsa de tomate, ahora la dejamos enfriar y la dividimos en porciones, yo tenía estos recipientes que son re prácticos para el Frezzer pero vos podés utilizar los que tengas en casa. Yo llene 4 recipientes de 390 cc. Y use un poco para la cena, así que rinde un montón.
  8. La salsa quedó bastante espesa así en el momento que la queramos usar le ponemos un poco de agua y de esa manera queda en su punto, aunque a mí me gusta bastante espesa.
  9. Y lista está salsa súper práctica para tener en la heladera y disfrutar con una rica comida!!

As your experience as well as confidence grows, you will certainly locate that you have more all-natural control over your diet plan and also adjust your diet regimen to your personal preferences with time. Whether you want to serve a recipe that makes use of less or even more components or is a bit essentially spicy, you can make basic adjustments to accomplish this objective. To put it simply, start making your recipes on schedule. As for standard food preparation skills for novices you don't need to learn them yet only if you grasp some easy cooking techniques.

This isn't a full overview to quick as well as simple lunch dishes but its excellent something to chew on. Ideally this will get your imaginative juices flowing so you can prepare tasty dishes for your household without doing way too many heavy meals on your journey.

So that is going to wrap it up with this special food Step-by-Step Guide to Make Any-night-of-the-week Salsa de tomate para frezzar. Thank you very much for reading. I am sure you will make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Dorada al horno al toque de limón y especias con puré de patata con crosta

Waffles de avena

Pay de queso al sartén saludable