Lomitos de Merluza al horno sobre lecho de patatas y hortalizas

Lomitos de Merluza al horno sobre lecho de patatas y hortalizas

Hello everybody, it is me again, Dan, welcome to our recipe site. Today, we're going to prepare a special dish, Lomitos de Merluza al horno sobre lecho de patatas y hortalizas. It is one of my favorites. For mine, I will make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Lomitos de Merluza al horno sobre lecho de patatas y hortalizas is one of the most favored of current trending foods in the world. It is appreciated by millions daily. It is simple, it's quick, it tastes yummy. Lomitos de Merluza al horno sobre lecho de patatas y hortalizas is something which I have loved my entire life. They are nice and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Lomitos de Merluza al horno sobre lecho de patatas y hortalizas, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Lomitos de Merluza al horno sobre lecho de patatas y hortalizas delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Lomitos de Merluza al horno sobre lecho de patatas y hortalizas is 2 Raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

To get started with this particular recipe, we have to prepare a few ingredients. You can cook Lomitos de Merluza al horno sobre lecho de patatas y hortalizas using 10 ingredients and 6 steps. Here is how you cook that.

El plato que hoy os traigo es una buena opción para ofrecer a los nuestros en comidas o cenas familiares. Un pescado, la merluza que gusta a todos, realzado con una corta cocción en el horno y acompañado con unas patatas panaderas de lo más sencillo y unas hortalizas más que tiernas como guarnición. Este plato de lomitos de Merluza al horno sobre lecho de patatas y hortalizas es excelente para comidas y cenas de amigos y un clásico en las reuniones familiares y cualquier tipo de celebración. ¡SALUD, MEJOR SALUD!
#juntosloconseguiremos #yomequedoencasa #quedateencasa #recetasdeconfinamiento #delantaldorado #Estevirusloparamosunidos

Ingredients and spices that need to be Get to make Lomitos de Merluza al horno sobre lecho de patatas y hortalizas:

  1. 1 merluza y media cortada en 6 lomos
  2. 3 patatas
  3. 1 cebolla
  4. 2 pimientos verdes
  5. 3 dientes ajo
  6. Perejil fresco picado
  7. 1/2 vasito vino blanco seco
  8. Sal
  9. Pimienta negra molida
  10. Aove

Instructions to make to make Lomitos de Merluza al horno sobre lecho de patatas y hortalizas

  1. Pelamos y cortamos en rodajas las patatas, la cebolla la cortamos en juliana, y los pimientos después de lavarlos y vaciados de semillas, los cortamos en rodajas de 1 cm de grosor aproximadamente.
  2. En una fuente amplia y apta para horno, ponemos un poco de AOVE que extendemos con una brocha de cocina, vamos poniendo capas de patatas, y por último, colocamos por encima los aros de cebolla y los pimientos en rodajas
  3. Salpimentamos, cubrimos con el vino blanco seco y chorreón de aove.
  4. Horneamos a 180°C durante 30 minutos aproximadamente. Si durante este tiempo observamos que la cebolla se tuesta demasiado, cubrir la fuente con papel de aluminio.
  5. Pasado el tiempo, revisamos las patatas. Si ya están cocidas, entonces ponemos los lomitos de Merluza encima del preparado, salpimentamos, y Le ponemos por encima una picada de ajo y perejil con aove, y a continuación horneamos durante 30 minutos.
  6. Hay que vigilar que el pescado no se reseque, con 10 minutos es más que suficiente. Servir en plato un lecho de patatas, por encima cebollita, pimientos y los lomitos de Merluza. Les he añadido unos espárragos trigueros hechos en un grill al fuego con un poco de AOVE y una cama de sal gorda y sobre está los espárragos. El conjunto en sí es un auténtico manjar, y para maridar, nada mejor que un vinito blanco seco, lo dejo a vuestra elección. ¡ SALUD, MEJOR SALUD !.

As your experience as well as self-confidence grows, you will discover that you have extra natural control over your diet and also adjust your diet to your individual tastes with time. Whether you intend to serve a dish that utilizes fewer or even more active ingredients or is a little bit basically hot, you can make simple modifications to achieve this goal. To put it simply, begin making your dishes in a timely manner. When it comes to standard cooking skills for novices you do not require to discover them however only if you master some simple food preparation strategies.

This isn't a complete overview to quick and very easy lunch recipes but its excellent something to chew on. Ideally this will certainly obtain your imaginative juices flowing so you can prepare scrumptious dishes for your family members without doing way too many heavy meals on your journey.

So that's going to wrap it up with this exceptional food Simple Way to Make Homemade Lomitos de Merluza al horno sobre lecho de patatas y hortalizas. Thanks so much for your time. I'm confident you will make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Dorada al horno al toque de limón y especias con puré de patata con crosta

Waffles de avena

Pescado hervido (pescado del enfermo)