Crujiente de tiramisú

Crujiente de tiramisú

Hey everyone, it is me again, Dan, welcome to our recipe site. Today, I'm gonna show you how to prepare a special dish, Crujiente de tiramisú. One of my favorites food recipes. For mine, I'm gonna make it a bit unique. This will be really delicious.

Crujiente de tiramisú is one of the most favored of recent trending foods on earth. It is enjoyed by millions every day. It is simple, it's fast, it tastes delicious. They are nice and they look fantastic. Crujiente de tiramisú is something that I've loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Crujiente de tiramisú, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Crujiente de tiramisú delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To get started with this recipe, we must first prepare a few components. You can cook Crujiente de tiramisú using 7 ingredients and 10 steps. Here is how you can achieve that.

#plato #estrella #delicioso #postre #comida #mascarpone #cacao #chocolate

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Crujiente de tiramisú:

  1. 3 láminas pasta filo
  2. 20 gr cacao en polvo
  3. 250 gr mascarpone
  4. 1 yema de huevo
  5. 100 gr azúcar
  6. 50 gr mantequilla
  7. 100 gr café molido

Instructions to make to make Crujiente de tiramisú

  1. El primer paso es coger una bandeja de horno, ponerle papel sulfurizado encima. Extendemos una lámina de pasta filo encima del papel sulfurizado. A continuación derretimos en el microondas, con cuidado para que no se queme, la mantequilla.
  2. Mojamos el pincel de cocina en la mantequilla y pintamos finamente toda la lámina de filo (pintar no quiere decir embadurnar). Cogemos unos 20 gr de azúcar y los esparcimos por encima de la lámina. Espolvoreamos de café la lámina.
  3. Encima de la lámina que tenemos con la mantequilla, el azúcar y el café, extendemos otra lámina de pasta filo, de manera que quede igual. Repetimos dos veces el proceso de la mantequilla, el azúcar y el café. (Tienes que haber puesto las 3 láminas al acabar, y 3 veces la mantequilla, azúcar y café).
  4. Cuando ya lo tengamos listo con un cuchillo, y mucho cuidado cortamos la elaboración en 20 trozos, sin sacarlo de la bandeja. Encima colocamos otro papel sulfurizado.
  5. Encima del papel sulfurizado ponemos algo que nos haga de peso, para que no suba la masa. Metemos en el horno previamente calentado, 11 minutos a 200 grados. Pasado ese tiempo, tiene que tener esta pinta. Lo dejamos enfriar en una rejilla. Tienen que estar crujientes y nada mantequillosos, sino, poner más tiempo vigilándolos. (No hace falta volverlos a tapar con el peso).
  6. Para el relleno. Batimos el mascarpone con 50 gramos de azúcar y la yema de huevo. Tiene que no notarse los grumos del azúcar. Será el punto idóneo. Lo metemos en una manga y lo refrigeramos.
  7. El emplatado es libre. Os comento cómo acabar este postre. Se pone de base una hoja rectangular de la pasta filo (ya se habrá enfriado), con la manga del relleno, hacemos seis montañas encima de la hoja filo. Encima colocamos otra hoja filo (como si fuera un milhojas) y volvemos a hacer lo mismo con el relleno (6 montañitas esparcidas).
  8. Cogemos otra hoja de pasta filo y la rebozamos boca abajo de cacao en polvo.
  9. Por último, se coloca la hoja de pasta filo rebozada de cacao encima del relleno que habíamos puesto en el punto 7.
  10. Y... ¡¡¡¡A disfrutar!!!!

As your experience as well as self-confidence grows, you will discover that you have a lot more all-natural control over your diet regimen as well as adjust your diet regimen to your individual preferences over time. Whether you want to offer a recipe that makes use of less or more ingredients or is a little essentially zesty, you can make straightforward adjustments to achieve this objective. Simply put, start making your dishes on schedule. As for basic cooking abilities for novices you don't require to learn them however just if you grasp some straightforward food preparation strategies.

This isn't a full overview to quick and easy lunch recipes but its great something to chew on. With any luck this will certainly obtain your innovative juices moving so you can prepare scrumptious dishes for your family without doing too many heavy meals on your journey.

So that's going to wrap it up with this special food Recipe of Super Quick Homemade Crujiente de tiramisú. Thank you very much for your time. I'm confident that you will make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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