Albóndigas de mi madre

Albóndigas de mi madre

Hey everyone, it is Louise, welcome to my recipe site. Today, I'm gonna show you how to prepare a distinctive dish, Albóndigas de mi madre. One of my favorites food recipes. For mine, I will make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Albóndigas de mi madre is one of the most popular of current trending meals on earth. It is appreciated by millions daily. It is simple, it is quick, it tastes yummy. Albóndigas de mi madre is something which I've loved my whole life. They're nice and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Albóndigas de mi madre, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas de mi madre delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Albóndigas de mi madre is 5 personas. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

To begin with this recipe, we must prepare a few ingredients. You can have Albóndigas de mi madre using 17 ingredients and 8 steps. Here is how you can achieve that.

Me encanta la comida de mi madre y las albóndigas son unas de ella... Mmmm hoy me pongo las botas

Ingredients and spices that need to be Get to make Albóndigas de mi madre:

  1. aliñar la carne para la albóndigas
  2. 1 bandeja carne picada de cerdo del Mercadona
  3. Perejil
  4. Ajos
  5. 3 huevos
  6. 1 vaso leche
  7. 1 poco Pan rallado
  8. salsa de las albóndigas
  9. 4 Tomates
  10. 3 Cebolla
  11. Aceite
  12. 2 Avecrem
  13. Pimentón dulce o picante
  14. 1 hoja del aurel
  15. Pimienta negra molida
  16. para hacer las albóndigas
  17. Pan rallado casero del Mercadona

Steps to make to make Albóndigas de mi madre

  1. Preparar el aliño de la albóndigas, picamos el ajo y el perejil. Una vez picados añadimos el huevo y lo batimos todo. Una vez tenemos todo añadimos la carne picada y lo removemos todo. Seguidamente añadimos un vaso de leche y lo removemos hasta que se chupe toda la leche. Una vez. La leche esté absorbida añadimos un poco pan rallado para que la masa no esté muy blanda. Y la metemos en el frigo unas 8 horas.
  2. Hacemos las albóndigas con la carne aliñada que teníamos preparada. La rebozamos en pan rallado una vez hecha la albóndigas y la añadimos a la freidora para que se vayan freiendo. Y las vamos colocando en un plato con una servilletas para que vaya escurriendo el aceite.
  3. Pelamos el tomate "o sea le quitamos la piel del tomate y lo cortamos".. Y la cebolla la cortamos en juliana.
  4. Preparamos la sartén con aceite y añadimos el tomate y la cebolla hasta que esté pocha la cebolla. Y incluimos pimentón dulce o pimentón picante el que más os guste a la sartén removemos y unas vez estemos del todo lo pasamos por la Turmix.
  5. Una vez triturado añadimos la salsa en las olla y del mismo cacharro lo llenamos de agua hasta arriba. Lo removemos todos y añadimos una hoja del aurel, 2 pastillas de avecrem y la pimienta negra molida. Seguidamente lo removemos todo y lo tapamos.
  6. Una vez lo tapemos lo dejamos un rato hasta que empiece a hervir.
  7. Una vez esté hirviendo, destamos para que se vaya haciendo la salsa y cortamos del fuego.
  8. Aquí tenemos el resultado de la salsa. Ya estará listo para servir y emplatar.

As your experience as well as confidence grows, you will discover that you have a lot more all-natural control over your diet plan and adapt your diet to your individual preferences gradually. Whether you intend to serve a dish that makes use of less or more components or is a bit essentially hot, you can make basic adjustments to accomplish this objective. In other words, begin making your recipes on time. When it comes to standard cooking skills for novices you don't need to learn them but just if you master some straightforward food preparation strategies.

This isn't a full guide to fast as well as easy lunch dishes yet its good something to chew on. Hopefully this will get your imaginative juices moving so you can prepare delicious dishes for your family members without doing a lot of heavy meals on your journey.

So that is going to wrap this up for this exceptional food Steps to Make Favorite Albóndigas de mi madre. Thanks so much for reading. I'm sure you will make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Dorada al horno al toque de limón y especias con puré de patata con crosta

Waffles de avena

Pescado hervido (pescado del enfermo)