Budín de zanahoria y nuez

Budín de zanahoria y nuez

Hey everyone, hope you're having an incredible day today. Today, I'm gonna show you how to make a special dish, Budín de zanahoria y nuez. One of my favorites food recipes. This time, I am going to make it a little bit unique. This will be really delicious.

Budín de zanahoria y nuez is one of the most popular of current trending foods on earth. It's easy, it is quick, it tastes yummy. It is enjoyed by millions every day. They are fine and they look fantastic. Budín de zanahoria y nuez is something that I've loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Budín de zanahoria y nuez, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Budín de zanahoria y nuez delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To get started with this recipe, we must prepare a few ingredients. You can cook Budín de zanahoria y nuez using 9 ingredients and 5 steps. Here is how you can achieve it.

Hola a todos ¿cómo han estado? Espero que bien y que hayan pasado tiempo con sus familias y disfrutado de la comida deliciosa de las fiestas.Ya hace un tiempo no subía nada pero ahora les traigo esta receta de budín suuuper deliciosa de nuestra compañera y gran cocinera Jessi B ☘️🇺🇾. Disfrute mucho hacer lo, porque esta vez tuve a mi prima de ayudante y era nuestra primera vez cocinando juntas y lo pasamos genial haciéndolo y toda nuestra familia lo disfruto comiendo lo, que es lo más importante en esto agasajar a nuestros familiares y seres queridos.Los quiero y Dios los bendiga❤️❤️

Ingredients and spices that need to be Get to make Budín de zanahoria y nuez:

  1. 2 tazas harina
  2. 1/2 Taza aceite
  3. 1/2 taza agua
  4. 1 Taza azúcar
  5. 2 huevos
  6. 2 zanahorias
  7. Nueces picadas
  8. 2 cta polvo de hornear
  9. Esencia de vainilla

Steps to make to make Budín de zanahoria y nuez

  1. Lo primero que vamos a ser es batir en un bowl los huevos con el azúcar hasta que quede pálido el batido, luego lavamos, pelamos y por último rallamos la zanahoria fina y la agregamos al batido y mezclar bien.
  2. Agregar el aceite y una taza de harina, mezclar y agregar el agua y el resto de la harina, por último la vainilla, el polvo de hornear y las nueces picadas.
  3. Lo último que queda es colocar un chorrito de aceite y esparcir por todo el molde de budín o enmantecar, llevar a horno a200°c por 45 minutos aproximadamente y listo. Yo hice dos uno con nueces y el otro sin nuez para mí y mis primas 😅❤️
  4. Opcional: hacer un glaseado para terminar o simplemente espolvorear con azúcar impalpable. Aunque para mi criterio queda mejor y más rico con el glasé o el azúcar impalpable.
  5. Bon appetit!!

As your experience and self-confidence expands, you will locate that you have extra natural control over your diet and also adjust your diet plan to your individual preferences with time. Whether you wish to offer a dish that makes use of fewer or even more active ingredients or is a little more or less spicy, you can make simple adjustments to achieve this objective. Simply put, begin making your recipes on time. As for basic food preparation skills for beginners you don't need to learn them however only if you master some basic cooking strategies.

This isn't a total guide to fast and simple lunch recipes however its excellent something to chew on. With any luck this will certainly obtain your creative juices moving so you can prepare delicious dishes for your family without doing too many square meals on your trip.

So that's going to wrap this up for this special food Step-by-Step Guide to Make Super Quick Homemade Budín de zanahoria y nuez. Thanks so much for reading. I'm sure you can make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

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