Maki Sushi casero

Maki Sushi casero

Hey everyone, hope you're having an amazing day today. Today, I will show you a way to prepare a distinctive dish, Maki Sushi casero. It is one of my favorites. For mine, I am going to make it a little bit tasty. This will be really delicious.

Maki Sushi casero is one of the most well liked of current trending meals in the world. It's enjoyed by millions every day. It's easy, it is fast, it tastes delicious. They're fine and they look fantastic. Maki Sushi casero is something that I have loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Maki Sushi casero, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Maki Sushi casero delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Maki Sushi casero is 4 personas. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Maki Sushi casero estimated approx 1 hora.

To begin with this recipe, we have to prepare a few components. You can cook Maki Sushi casero using 18 ingredients and 11 steps. Here is how you cook that.

Mis amigos y yo somos fan de la comida y cultura asiática, así que empezamos a hacer recetas y de las que más nos gusta hacer cuando comemos juntos es el maki sushi.
Puedes hacerlo de lo que quieras, no solo de los ingredientes que están aquí.

Ingredients and spices that need to be Take to make Maki Sushi casero:

  1. Utensilios
  2. Esterilla para enrollar
  3. Film transparente
  4. Espátula, cuchara sopera y cuchara pequeña
  5. Recordad siempre proporción 1 vaso arroz por 1 y medio de agua
  6. 2 vasos arroz
  7. 3 vasos agua
  8. 60 ml vinagre de arroz
  9. 2 cucharadas azúcar
  10. 1 cucharada sal
  11. Relleno del sushi
  12. Alga nori
  13. Salmón ahumado
  14. 1/2 aguacate
  15. 1 zanahoria
  16. 1/2 pepino
  17. Palitos cangrejo
  18. Mayonesa

Instructions to make to make Maki Sushi casero

  1. Echamos el arroz en una olla con agua y le limpiamos el almidón moviéndolo con la mano, tiramos el agua con cuidado que no se caiga el arroz, y lo repetimos varias veces hasta que veamos que el agua sea casi transparente. (No tiene que ser 100% transparente, con hacerlo 3 o 4 veces está bien)
  2. Echamos los 3 vasos de agua en la olla del arroz y lo ponemos a fuego medio sin tapa. Cuando comience a hervir, ponemos la tapa de la olla y lo ponemos a fuego bajo y lo dejamos 15 minutos.
  3. Mientras se cocina el arroz, en un cuenco echamos el vinagre, azúcar y sal. Lo metemos en el microondas 1 u 2 minutos y mezclamos bien.
  4. Cuando el arroz esté en su punto, lo trasladamos a un recipiente y lo mezclamos con la mezcla que hemos hecho antes (vinagre de arroz, azúcar y sal) Lo mezclamos muy bien todo, lo tapamos con un paño húmedo y dejamos que se enfríe.
  5. Cuando el arroz esté ya algo frío (asegurándonos que podamos manipular sin quemarnos), ponemos film transparente alrededor de la esterilla para que no se ensucie y podamos manipular sin mancharnos.
  6. Mientras se enfría el arroz, cortaremos en tiras el salmón, la zanahoria, el pepino, el aguacate y los palitos de cangrejo.
  7. Ponemos una hoja de alga nori encima de la esterilla, y con la espátula cogemos arroz y lo extendemos bien en menos de la mitad del alga y aplastamos para que sea uniforme.
  8. Ponemos una pequeña capa de mahonesa y añadimos una tira de cada cosa que hemos cortado anteriormente. Con cuidado enrollamos con la ayuda de la esterilla y aplastamos un poco para que los ingredientes se queden sujetos cada vez que giramos.
  9. Podemos mezclar los ingredientes como queramos, por ejemplo: hacer un rollo solo de salmón y queso en crema, o aguacate y pepino. Lo que más os guste.
  10. Una vez hayamos echo los rollos miramos si hay alga nori que sobre, si es así lo cortamos. Colocamos los rollos uno por uno en una tabla para poder cortarlos en rodajas como en la foto.
  11. Para comerlos, en un pequeño plato o cuenco echamos salsa de soja para mojar los makis, y listo para disfrutarlos.

As your experience as well as confidence expands, you will find that you have much more all-natural control over your diet plan as well as adapt your diet to your individual tastes over time. Whether you want to serve a dish that utilizes less or more components or is a little essentially zesty, you can make straightforward modifications to achieve this objective. In other words, start making your recipes on schedule. As for basic cooking skills for beginners you don't need to learn them yet just if you understand some basic food preparation methods.

This isn't a full guide to quick and also easy lunch dishes yet its great something to chew on. Hopefully this will obtain your creative juices streaming so you can prepare scrumptious meals for your household without doing way too many square meals on your trip.

So that's going to wrap it up with this special food Simple Way to Make Quick Maki Sushi casero. Thanks so much for reading. I am sure you can make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Dorada al horno al toque de limón y especias con puré de patata con crosta

Waffles de avena

Pescado hervido (pescado del enfermo)