Coca de Bacalao

Coca de Bacalao

Hey everyone, I hope you're having an incredible day today. Today, I'm gonna show you how to prepare a distinctive dish, Coca de Bacalao. One of my favorites. For mine, I am going to make it a bit unique. This will be really delicious.

Coca de Bacalao is one of the most favored of recent trending meals on earth. It is simple, it's quick, it tastes delicious. It is appreciated by millions every day. Coca de Bacalao is something that I have loved my entire life. They're fine and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Coca de Bacalao, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Coca de Bacalao delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Coca de Bacalao is 8 comensales. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Coca de Bacalao estimated approx 70 minutos.

To get started with this recipe, we have to prepare a few ingredients. You can cook Coca de Bacalao using 13 ingredients and 6 steps. Here is how you can achieve that.

La palabra catalana coca procede de la palabra kok del holandés de la época del Imperio Carolingio, es decir, del fráncico, y tiene las mismas raíces que el cake inglés o el kuchen alemán.
En el siglo XIX la coca no era tan común en las panaderías de las ciudades del Rosellón y la Comunidad Valenciana, bien porque se consideraba un extranjerismo o bien porque era una comida demasiado popular, sin embargo, con la llegada siglo XX la gastronomía local revivió por el interés gastronómico y cultural de turistas y oriundos, se hicieron diversos esfuerzos para recuperar la gastronomía autóctona y en especial, la coca.
Esta es una masa de pastelería típicamente hecha y consumida en la costa mediterránea española, se preparan y consumen en toda Cataluña, Aragón oriental, en​ la Comunidad Valenciana, en​ las Islas Baleares​ y en Andorra.​

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Coca de Bacalao:

  1. 1 masa para Empanadas
  2. 1 1/2 Cebolla
  3. 2 dientes Ajo (picados)
  4. 2 Pimientos verdes
  5. 200 grs Bacalao desmigado
  6. Piñones (al gusto)
  7. 1 copa Vino blanco
  8. 1 copa Brandy
  9. 1 Huevo
  10. Aceite de Oliva
  11. 2 cuch postre de Azúcar
  12. Cebollino
  13. Sal y Pimientas variadas

Instructions to make to make Coca de Bacalao

  1. Preparamos los ingredientes que vamos a poner en la coca, el bacalao los desmigamos en trozos no muy pequeños, el pimiento y la cebolla en juliana, los dientes de ajo picaditos y los piñones son crudos, hay quién dice que es mejor ponerlos en agua previamente para que resistan la calor del horno, yo no lo hice y no se quemaron
  2. Pochamos la cebolla, agregamos los ajos y los pimientos, salpimentamos y dejamos que se vaya haciendo el conjunto, no obstante tampoco vamos a dejar que se haga mucho pues luego irá al horno
  3. Seguimos con el bacalao y los piñones, echamos el vino y dejamos que evapore el alcohol, más o menos diez minutos, apartamos del calor y dejamos enfriar hasta llegar a temperatura ambiente
  4. Mientras, hemos estirado la masa y aprovechamos el papel en el que viene, la ponemos sobre una fuente de horno, doblamos las esquinas para que no se salgan los líquidos, pintamos la superficie con el huevo batido
  5. Repartimos por toda la superficie el relleno que habíamos puesto a enfriar y la metemos en el horno en la parte inferior y switch abajo sin ventilador a 180º, la dejamos 15 minutos, no obstante la vamos controlando que no se haga demasiado, luego cambiamos al centro del horno y ponemos switch arriba y abajo y dejamos 10 minutos más y por último gratinador 5 minutos
  6. Sacamos del horno una vez hecha y la pasamos a una fuente de servir, dejamos que enfríe, espolvoreamos el cebollino picado y ya damos buena cuenta de ella

As your experience and also confidence grows, you will certainly find that you have more natural control over your diet regimen as well as adapt your diet to your individual tastes over time. Whether you want to serve a recipe that uses less or even more ingredients or is a bit basically hot, you can make easy modifications to achieve this goal. In other words, begin making your dishes promptly. When it comes to standard food preparation abilities for newbies you do not need to discover them however only if you grasp some straightforward food preparation techniques.

This isn't a total guide to fast and also very easy lunch dishes yet its excellent something to chew on. With any luck this will certainly get your imaginative juices flowing so you can prepare delicious meals for your family members without doing a lot of heavy meals on your trip.

So that's going to wrap this up with this special food Recipe of Quick Coca de Bacalao. Thanks so much for your time. I'm confident that you can make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

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