Baguette o pan francés (barras de pan muy fáciles)🥖

Baguette o pan francés (barras de pan muy fáciles)🥖

Hey everyone, it's Louise, welcome to my recipe page. Today, I will show you a way to make a distinctive dish, Baguette o pan francés (barras de pan muy fáciles)🥖. It is one of my favorites. This time, I am going to make it a little bit unique. This will be really delicious.

Baguette o pan francés (barras de pan muy fáciles)🥖 is one of the most favored of recent trending foods in the world. It is easy, it is quick, it tastes yummy. It's appreciated by millions daily. They are nice and they look wonderful. Baguette o pan francés (barras de pan muy fáciles)🥖 is something that I've loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Baguette o pan francés (barras de pan muy fáciles)🥖, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Baguette o pan francés (barras de pan muy fáciles)🥖 delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Baguette o pan francés (barras de pan muy fáciles)🥖 is 4 barras/tiras. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Baguette o pan francés (barras de pan muy fáciles)🥖 estimated approx 3hs 30 min.

To get started with this recipe, we have to prepare a few ingredients. You can have Baguette o pan francés (barras de pan muy fáciles)🥖 using 4 ingredients and 7 steps. Here is how you can achieve that.

Bueno como verán en mis recetas, tengo la de pan casero con grasa...esta receta es otra, es la del típico pan de panadería que compramos a diario para acompañar nuestras comidas... Acá se las dejo para que la practiquen; se las recomiendo. Es fácil y lo mejor...hacemos panadería en casa!!😊💪🏻

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Baguette o pan francés (barras de pan muy fáciles)🥖:

  1. 500 gs harina de común
  2. 330 ml agua
  3. 10 gs levadura seca o 20 gs levadura fresca
  4. 10 gs sal(1 cda y ½)

Steps to make to make Baguette o pan francés (barras de pan muy fáciles)🥖

  1. ✓Coloca el agua en un bol y añade la levadura. Mueve un poco hasta que se disuelva y añade la harina. Incorpora la sal. Mezcla los ingredientes hasta formar una masa. Cuando no puedas trabajar la masa dentro del bol, pásala a la mesa.
  2. ✓Amasa: Pone un poco de harina en la superficie de trabajo y amasá la masa con las manos durante aproximadamente 5 minutos hasta que la masa esté lisa.
  3. ✓Deja que repose la masa: Poné un poco de aceite en un bowl, colocá la masa dentro, y tapalo con film de cocina. Espera, aproximadamente dos horas o hasta que doble su tamaño.(en mi caso la hice a la noche y la metí a la heladera hasta la mañana siguiente por falta de tiempo) El mejor sitio para guardar la masa es dentro del horno apagado y frío en caso de dejarla descansar en el momento.
  4. ✓Forma las barras de pan: Vuelca la masa en la mesa y extiéndela con las manos. Dividí la masa en 4 partes iguales.Ahora, aplastá cada parte de forma rectangular y ve enrollando a lo ancho para darle forma de baguette, dejala sobre la bandeja de horno enmantecada y enharinada (podés usar papel manteca también) Hazle un corte a lo largo (no llegues a las puntas) con un cuchillo filoso.
  5. ✓Deja reposar el pan: Tapá la bandeja con papel film o un trapo y deja reposar durante 30 o 45 minutos.
  6. Precalenta el horno a 250 grados(horno máximo) e introducí en la base una bandeja profunda con agua hirviendo.
  7. Introducí las barras en el horno y Hornea durante 10 minutos y retirá la bandeja con agua. Hornea durante 10 minutos más o hasta que las barras estén bien doraditas.

    Dejalas sobre una rejilla para que se enfríen y listo!!!! Ya tenés tu pan francés...echo en casa🤗

As your experience and also confidence expands, you will locate that you have more natural control over your diet as well as adjust your diet regimen to your personal preferences with time. Whether you intend to serve a recipe that utilizes less or more components or is a bit essentially hot, you can make simple adjustments to attain this objective. Simply put, begin making your dishes on schedule. As for basic food preparation abilities for newbies you don't need to discover them yet only if you understand some basic cooking techniques.

This isn't a full guide to fast and easy lunch dishes yet its excellent something to chew on. With any luck this will certainly obtain your innovative juices streaming so you can prepare scrumptious dishes for your family without doing too many heavy meals on your journey.

So that's going to wrap this up with this special food How to Make Quick Baguette o pan francés (barras de pan muy fáciles)🥖. Thank you very much for your time. I am confident that you will make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Ensalada de Porotos 🥗

Desayuno fantasmal para niños

Pescado hervido (pescado del enfermo)