Tuco con carne y chorizo bien de otoño 🍁🍂🍁con tips!

Tuco con carne y chorizo bien de otoño 🍁🍂🍁con tips!

Hello everybody, it's me, Dave, welcome to our recipe site. Today, we're going to prepare a special dish, Tuco con carne y chorizo bien de otoño 🍁🍂🍁con tips!. It is one of my favorites. For mine, I'm gonna make it a little bit unique. This will be really delicious.

Tuco con carne y chorizo bien de otoño 🍁🍂🍁con tips! is one of the most favored of recent trending meals in the world. It's simple, it's fast, it tastes delicious. It's enjoyed by millions every day. They are nice and they look wonderful. Tuco con carne y chorizo bien de otoño 🍁🍂🍁con tips! is something which I have loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Tuco con carne y chorizo bien de otoño 🍁🍂🍁con tips!, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Tuco con carne y chorizo bien de otoño 🍁🍂🍁con tips! delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To get started with this particular recipe, we have to first prepare a few components. You can have Tuco con carne y chorizo bien de otoño 🍁🍂🍁con tips! using 10 ingredients and 6 steps. Here is how you can achieve it.

Esta receta es la que hacía mi nonna (la abuela de parte de mi papá que vivía con nosotros y nos malcriaba a mi hermano y a mí 😉). Sale bastante cantidad. Como en casa ahora somos 2, la hago para varias comidas. Porque va con fideos, arroz y también con polenta!

Ingredients and spices that need to be Take to make Tuco con carne y chorizo bien de otoño 🍁🍂🍁con tips!:

  1. 600 g carnaza vacuna (yo usé roast beef)
  2. 2 chorizos
  3. 2 cebollas
  4. 1 morrón chico
  5. 4-5 dientes ajo
  6. 2 latas tomates al natural o fresco hervido y pelado
  7. 1 caja puré de tomate
  8. C/N Aceite
  9. Sal, orégano, pimentón dulce a gusto
  10. 1 cucharada azúcar

Instructions to make to make Tuco con carne y chorizo bien de otoño 🍁🍂🍁con tips!

  1. Cortamos la carne en trozos (o bifecitos) quitando grasa y nervios. Y hervimos los chorizos después de hacerles pinchacitos con un cuchillo o tenedor. Esto es para que el tuco no quede grasoso. Los hervimos unos 15 minutos. Sellamos la carne de ambos lados y cortamos el chorizo.
  2. Picamos bien fina la cebolla, el morrón y el ajo. Es importante que no queden trozos porque en el tuco deben casi desaparecer.
  3. Cortamos en cubitos chicos el tomate. Si lo hacen con tomate fresco perita deben estar bien maduros (rojos). Se hierven unos minutos con un corte en cruz y luego se pelan.
  4. Donde sellamos la carne ahora rehogamos las verduras. Es importante que queden bien cocidas en este punto. A veces nos parece que después se sigue cocinando y lo dejamos duro, especialmente el morrón, y después se siente duro o crudo en la salsa!
  5. Agregamos el tomate y condimentamos. Probamos si está ácido y de acuerdo a eso agregamos más o menos azúcar. El azúcar le saca el ácido. Pero hay que probar después que no nos hayamos pasado y esté dulce! Sean generosos con el pimentón pero no tanto con el orégano! Es muy invasivo y la salsa va a tener mucho gusto a orégano. Ahora agregamos los chorizos y la carne.
  6. Dejamos cocinar semi tapado revolviendo cada 15 minutos hasta que la salsa haya esoesado y esté a nuestro gusto. Háganla! Es espectacular!

As your experience and confidence grows, you will discover that you have much more natural control over your diet as well as adapt your diet plan to your personal tastes gradually. Whether you wish to serve a recipe that makes use of less or even more ingredients or is a little bit more or less hot, you can make simple adjustments to accomplish this objective. In other words, begin making your recipes on schedule. When it comes to fundamental cooking skills for novices you don't need to learn them but only if you understand some easy food preparation techniques.

This isn't a total overview to fast and very easy lunch dishes but its excellent something to chew on. With any luck this will certainly obtain your innovative juices flowing so you can prepare delicious dishes for your family without doing too many square meals on your journey.

So that's going to wrap it up with this special food Recipe of Speedy Tuco con carne y chorizo bien de otoño 🍁🍂🍁con tips!. Thank you very much for reading. I'm confident you will make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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